GÜZELVİLLAM İLE TATİL AYRICALIĞI
21/11/2021

GÜZELVİLLAM İLE TATİL AYRICALIĞI


Güzelvillam ile tatil ayrıcalığı;

Son yıllar da villa tatiline olan talep artmış ve firmamız bu doğrultuda yatırımlarına hız vererek, siz değerli konuklarımız için Antalya -Kaş, Kalkan yoğunlukta olmak üzere Fethiye, Göcek, Dalaman gibi birçok turizm merkezinden kaliteli villa ve apart evleri portföyüne katarak hizmetinize sunmuştur. Misafir odaklı politikamız ile değerli konuklarımızın her zaman yanındayız.

Öncelikle konuklarımız www.guzelvillam.com online rezervasyon platformumuza girdikleri andan itibaren soracakları her soruya hiç beklemeden cevap alacakları danışmalarımız tarafından karşılanacaktır.

Konuklarımız tarafından sorulan tüm sorular; danışmanlarımız tarafından hiç bekletilmeden gerek canlı destek hattı, whatsapp, mail gerekse iletilen telefon numaraları aranarak cevaplanacaktır.

Danışmanlarımızın iletişim süreci rezervasyon yapılması ile bitmeyecek konuklarımız kiraladıkları evlerde ki konaklama sürecinin sonuna kadar sürecektir.Konuklarımızın yaşadıkları en küçük problemde dahi her zaman karşılarında bir muhatap bulacaktır.